Home / Horoscop saptamanal / Pești 17-23 iunie 2019

Pești 17-23 iunie 2019

HOROSCOP PESTI 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti cursul vietii tale, identitatea, imaginea personala, comportamentul, sociabilitatea si infatisarea, dar si sa-ti clarifici senzatiile si perceptiile pe care le ai. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste familia, parintii, caminul, alte proprietati, originile tale, viata intima si acoperirea nevoilor tale. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii pe plan familial, intim, casnic si sufletesc, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti castiga din imobiliare, poti face investitii sau achizitii in locuinta, pot avea loc impacari cu familia, intalniri cu persoane din trecut sau care sa-ti ofere implinire sufleteasca. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea puterii personale cu grupul si societatea din care faci parte, a iubirii si sentimentelor daruite cu recunoasterea si dragostea primita. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de iubire, legaturi romantice, sentimentele tale, ceea ce iti face placere si te face fericit, copii, arta, creativitate, relaxare, joaca si distractii. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: scandaluri in public, dificultati profesionale sau cu autoritatile. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu obiectivele sociale si profesionale, scopurile de atins, cariera, profesie, succesul pe care vrei sa il obtii, urcarea in ierarhie, statutul social, imaginea publica, reputatia, relatia cu superiorii si autoritatile. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.