Home / Horoscop saptamanal / Pești 17-23 decembrie 2018

Pești 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP PESTI 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, tensiuni in public, conflicte cu superiorii sau autoritatile

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute pe plan material, referitor la valoarea personala si propriile resurse. Poti primi noi sanse ce tin de viata sociala si profesionala, beneficii din imaginea publica, pozitia in societate, reputatie, cariera, profesie, obiectivele tale in viata. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana si mai ales pana vineri, poti avea un succes legat de studii, calatorii, strainatate, actiuni legale sau intelectuale. Iti sunt favorizate intalnirile, esti plin de sarm, magnetic si stralucitor, poti gasi iubirea la distanta sau pe internet, si poti obtine beneficii din relatia cu cei aflati departe. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de popularitate, cercul de cunostinte, grupul din care faci parte, organizatii si afaceri ample, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te implici mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia de schimbare in modul prin care iti manifesti individualitatea si iti arati puterea proprie, si de gasire a echilibrului intre tine si colectiv, ce dai si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.