Home / Horoscop saptamanal / Pești 16-22 septembrie 2019

Pești 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP PESTI 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul, negocieri si aplanarea conflictelor. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, relatiile sociale, activitatile umanitare, organizatiile, corporatiile si parteneriatele de afaceri.

Referitor la aceste lucruri, idealuri sociale, colectivitate si grupul din care faci parte, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante tin de recapatarea controlului, regenerare, depasirea crizelor, obtinerea ajutorului din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri sau partaje. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista anumite schimbari de conceptie legate de succesul tau in viata, cariera, imaginea publica, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.