Home / Horoscop saptamanal / Pești 16-22 decembrie 2019

Pești 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP PESTI 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, renume, faima, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si inspiratie.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de relatii spirituale, ascunse sau religioase, spiritualitate, credinta, activitati secrete, proiecte confidentiale, subiecte psihologice sau oculte. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.