Home / Horoscop saptamanal / Pești16-22 aprilie 2018

Pești16-22 aprilie 2018

HOROSCOP PESTI 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la superficialitate, cheltuieli, blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de evenimente neasteptate si surprinzatoare pe plan material sau financiar.

In primele doua zile incearca sa nu fii prea expansiv, aventurier si superficial. Tot atunci poti obtine castiguri intelectuale, poti face noi prieteni si poti gasi iubirea in colectivitate, la distanta. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a-ti pune visele in practica, pentru a te conecta cu ceilalti, pentru a te perfectiona, a studia sau a calatori. In plus de vineri, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si foarte ocupat, implicat in tot felul de schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la prieteni, relatii si actiuni sociale, planuri de viitor, afaceri, proiecte de anvergura. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la blocaje financiare si in afaceri, dificultati in colectivitate, in relatiile sociale sau amicale.

Profita de Luna Noua de luni pentru a initia noi planuri financiare, noi investitii, si pentru a incepe sa fii mai eficient ca pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.