Home / Horoscop saptamanal / Pești 15-21 iulie 2019

Pești 15-21 iulie 2019

HOROSCOP PESTI 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica si regimul de viata. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de cariera, profesie, statut social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatie. Poti primi o oferta de serviciu sau o avansare la locul de munca, iar energia consumata iti poate aduce reusite pe plan social si profesional. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de cercul de cunostinte, amici, grupuri, multime, organizatii, corporatii, protectori, activitati sociale si umanitare, planuri de viitor, afaceri si proiecte de anvergura, la scara larga. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre nevoia ta de a straluci si iesi in evidenta, si ce atitudine trebuie sa ai in colectivitate si multime.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de puterea personala si sentimentele tale. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatii romantice, placeri, distractii, beneficii din arta si creativitate, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de recunoasterea meritelor, nevoia de afirmare, iubire, sentimente, placeri, fericire, relatii romantice, copii, joaca, hobbyuri, relaxare si distractii. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.