Home / Horoscop saptamanal / Pești 15-21 aprilie 2019

Pești 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP PESTI 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de finante, venituri si resurse proprii, stabilizarea materiala, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort si nivelul de trai. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de bani, confort, placeri si acumulare. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al dorintelor, beneficiilor si castigurilor materiale.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste farmecul personal, sociabilitatea, toate relatiile tale, avantajele si beneficiile din felul in care te prezinti, comportament, imagine si infatisare. Pot avea loc intalniri personale, sociale sau romantice intense si pasionale, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig din imagine si propria aparitie. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, alergaturi, aflarea informatiilor, acte de semnat, schimburi sau tranzactii. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la viteza, graba si persoane apropiate tie, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: accidente, rabufniri, dezvaluiri de secrete. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia schimbarii in privinta recapatarii controlului, depasirii crizelor, obtinerii unui ajutor financiar, relatiilor intime si de suflet. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre siguranta materiala si cea sufleteasca.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, certuri, despartiri, blocaje financiare, dificultati cu legea, strainatatea, rudele sau prietenii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.