Home / Horoscop saptamanal / Pești 14 – 20 mai 2018

Pești 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP PESTI 14 – 20 MAI 2018

Atentie la secrete, incidente, cheltuieli, rude sau prieteni

 

Si saptamana aceasta, macar in prima jumatate, ai grija la blocaje financiare, cheltuieli neprevazute, epuizare psihica, dificultati in colectivitate si in relatiile sociale, cu prietenii, rudele si anturajul, blocaje in comunicare, miscare sau incheierea tranzactiilor.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta anturajului, rudelor, comunicarii si mentalitatii. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre introspectie, meditatie, imbunatatirea psihicului, relatii si actiuni secrete. De sambata, pentru trei saptamani iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica.

Joi si vineri sunt zile bune pentru intalniri, afaceri si tranzactii. De joi pana sambata poti avea surprize legate de rude, anturaj, iubire si copii. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate obtinerea linistii sufletesti, eliminarea dependentelor si a tendintelor negative.

Profita de Luna Noua de marti ca sa adopti o noua mentalitate, sa gasesti o noua forma de socializare si interactiune cu mediul apropiat! Incearca sa comunici mai mult!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.