Home / Horoscop saptamanal / Pești 13-19 mai 2019

Pești 13-19 mai 2019

HOROSCOP PESTI 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare si acoperirea necesitatilor de baza. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice achizitii, investitii, demersuri, negocieri sau tranzactii financiare. Reusitele tin de bani, venituri, resurse proprii, cresterea valorii tale, calitati si abilitati pe care le detii, posesiuni, profit, economie, bunastare si imbunatatirea nivelului de trai. Din perspectiva acumularii materiale si stabilizarii economice, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative casnice, de implinire a necesitatilor, de crestere a confortului si sigurantei pe plan intim, imobiliar si sufletesc.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat, locurile, lucrurile si persoanele din jurul tau, rude, frati, prieteni, comunicare, socializare, aflarea informatiilor, schimburi sau acte de semnat. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari si intalniri favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea de a-ti face prieteni, de a imbunatati relatia cu cei din jur, de a obtine avantaje si beneficii din comert, transport sau comunicare. In aceste privinte, a legaturii cu rudele, a celor apropiati si castigului din tranzactii, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neprevazute. Se poate sa te implici intr-o relatie sentimentala cu cineva din anturaj, sa gasesti moduri neconventionale de comunicare, mai ales prin mijloace artistice, sau sa castigi din tranzactii legate de arta, educatie sau sport.

Atentie la: comert, comunicare, anturaj, rude, prieteni, vecini, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la drumuri lungi, calatorii la distanta, relatia cu strainatatea, examene si chestiuni juridice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.