Home / Horoscop saptamanal / Pești 12-18 noiembrie 2018

Pești 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP PESTI 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, oboseala, conflicte, dificultati cu superiorii si autoritatile

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de imbunatatirea psihicului si eliminarea lucrurilor nocive, insa ai grija la insomnie, agitatie, persoane sau lucruri ascunse. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile pe plan personal, in vederea imbunatatirii vietii tale, a perfectionarii si propriului progres. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita excesele, accidentele, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la cariera, profesie, statutul social, imaginea publica, reputatie, autoritati, obiectivele sociale si profesionale pe care ti-ai propus sa le atingi. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la sursele externe de venituri, imprumuturi, banii si bunurile altora sau la comun, relatiile intime si sufletesti.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de actiuni sociale, popularitate, organizatii, noi sanse privind propria putere, afirmarea, iubirea si lucrurile care te fac fericit, dar si gasirea echilibrului intre ce ai de oferit si ce primesti.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.