Home / Horoscop saptamanal / Pești 12-18 august 2019

Pești 12-18 august 2019

HOROSCOP PESTI 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de locul de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, sanatate, rutina zilnica si regimul de viata.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru relatiile colegiale si profesionale, beneficii din munca ta si serviciile pe care le prestezi. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce insomnii, tensiuni pe plan psihic, dificultati legate de sacrificii, activitati si relatii ascunse, subiecte oculte, cercetari secrete, spiritualitate, credinta si intrajutorare. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, schimbarile de mentalitate si gasirea unor atitudini originale legate de educatie, comunicare, socializare, anturaj, rude, prieteni, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi, miscari de bunuri si idei. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.