Home / Horoscop saptamanal / Pești 11-17 noiembrie 2019

Pești 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP PESTI 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ce iti propui referitor la recapatarea controlului, depasirea crizelor, redresarea afectiva si financiara, ajutorul extern, cercetari psihice si oculte, imprumuturi, lucruri la comun, relatii intime si de suflet. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de interactiune cu mediul apropiat, anturaj, prieteni, informatii minime si lucruri cunoscute. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre educatia de baza si studii inalte, intre lucruri, locuri sau persoane stiute si cele indepartate sau inca necunoscute. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la studii, perfectionare, aventuri in necunoscut, legaturi spirituale sau la distanta, strainatate, lege si judecata. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de succesul social si profesional, faima, reputatie, cariera, recunoastere si imagine publica, relatia cu superiorii sau autoritatile, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.