Home / Horoscop saptamanal / Pești 11-17 martie 2019

Pești 11-17 martie 2019

HOROSCOP PESTI 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, socializare, comunicare, tranzactii, schimburi, miscari de bunuri sau idei. Ideile, initiativele si proiectele tale de viitor pot aduce succes pe termen lung, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida relatiile cu cei din jur. Este un moment bun sa elimini anumite obiceiuri si tendinte pe care le manifesti in comportament si in relatia cu ceilalti, dar si pentru a cauta noi moduri de socializare si comunicare. Poti lega prietenii durabile in timp, poti castiga dezbateri si poti obtine beneficii din afaceri la scara larga. Te poti impune in colectivitate, ai capacitate de convingere si poti avea reusite in intalniri, discutii si reuniuni sociale, dar sunt posibile dificultati datorate timiditatii sau introvertirii.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de actiuni si legaturi secrete sau confidentiale, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti obtine avantaje si beneficii din proiecte, legaturi si preocupari ascunse, spirituale, oculte sau religioase.

Concentreaza-te si fii atent la: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, descoperiri de noi perspective si schimbari de conceptie. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la relatia cu autoritatile, imagine publica, scandaluri, reputatie, cariera si statutul social.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.