Home / Horoscop saptamanal / Pești 11-17 februarie 2019

Pești 11-17 februarie 2019

HOROSCOP PESTI 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate esti sociabil, comunicativ si iti indrepti eforturile catre interactiunea cu apropiatii, aflarea informatiilor, demersuri, schimburi si tranzactii.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni ce privesc nivelul de trai, finantele, veniturile, acumularea materiala, economiile si achizitiile. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi instinctul de a face investitii neverificate, nevoia de a fi productiv si urgenta de a face reforme pe plan financiar. Ai puterea sa faci o modificare si sa gasesti noi moduri de a te stabiliza, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative confidentiale, relatii si actiuni secrete, sacrificii, meditatii, introspectii, spiritualitate, imbunatatirea confortului psihic si fizic, eliminarea tendintelor si persoanelor nocive. Este posibil sa ai momente de iluminare, constientizare si descoperire, sa renunti la ce nu iti foloseste la nimic bun si sa intelegi exact cat valorezi.

Toate tipurile de proiecte, reuniuni si relatii sociale, imaginea personala, activitati proprii sau in grup, pot cunoaste o imbunatatire si iti pot aduce avantaje si beneficii. Poti fi deosebit de senzitiv, imaginativ si intuitiv, si poti exprima foarte usor prin comportament latura ta poetica si artistica, lucruri ce pot fi clarificate mai bine in luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: cheltuieli si investitii impulsive. Pot avea loc blocaje, situatii provocatoare sau evenimente neprevazute pe plan financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.