Home / Horoscop saptamanal / Pești 10 – 16 decembrie 2018

Pești 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP PESTI 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, accidente si impulsivitate

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe cariera, profesie, statutul social, imaginea publica, reputatie, obiectivele sociale si profesionale pe care ti-ai propus sa le atingi.

In ceea ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, grupul din care faci parte, colectivitate, organizatii, proiecte si afaceri la scara larga, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la relatia cu strainatatea, legaturi la distanta, venituri din activitati intelectuale, educatie, turism sau actiuni legale.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la imbunatatirea vietii tale in general, a vitalitatii si imaginii personale, a comportamentului si modului in care esti privit de catre ceilalti.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.