Home / Horoscop saptamanal / Pești 1-7 iulie 2019

Pești 1-7 iulie 2019

HOROSCOP PESTI 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre puterea personala si sentimentele tale, cat si spre serviciu, disciplina vietii si sanatate.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de recunoasterea meritelor, nevoia de afirmare, iubire, sentimente, placeri, fericire, relatii romantice, copii, joaca, hobbyuri, relaxare si distractii. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de legaturi sentimentale, activitati relaxante si placute, arta si creativitate. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, eforturile fizice, rutina zilnica si regimul de viata, de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, si urmatoarea, pot exista scaderi ale vitalitatii, neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de serviciu, colegi si legaturi profesionale, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.