Home / Horoscop saptamanal / Pești 1-7 ianuarie 2018

Pești 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP PESTI 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni cu prietenii, in dragoste si cu copiii

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii castiguri si succese in examene, drumuri lungi si strainatate. De marti incolo poti sa sa gasesti mai usor surse de venituri neconventionale, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate ideile originale privind planul material si profesional.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre amici si actiuni sociale. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la popularitate si proiecte de viitor, si poti avea succes in afaceri si activitati de grup. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de colectivitate, obiective umanitare, afaceri la scara larga si viitor. Totusi, incearca sa fii mai calm cu prietenii.

Luna Plina de marti iti poate aduce rabufniri si crize in relatia romantica. Inainte de toate fii prieten cu persoana pe care o iubesti, si echilibreaza cat dai in relatie, cu cat primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.