Home / Horoscop saptamanal / Pești 1-7 aprilie 2019

Pești 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP PESTI 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste finantele, veniturile proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitatea, economia, investitiile, posesiunile, achizitiile, confortul si nivelul de trai. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de afaceri la scara larga, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, colectivitate, popularitate, idealurile tale, viitorul apropiat, tehnici noi si domenii inovatoare.

Concentreaza-te pe: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din comportament, farmec, imagine si infatisare. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane pe care sa le percepi fascinante, relatii sau proiecte extraordinare, intalniri personale, sociale sau romantice impresionante, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.