Home / Horoscop lunar / lunar general / Octombrie 2019

Octombrie 2019

PREVIZIUNI OCTOMBRIE 2019

 

Tendinte generale:

            Pana pe 23 inca mai cautam un echilibru, impacari, solutionari pasnice si armonie, liniste, intelegere si pe cineva cu care sa impartim si bucurii, si griji. In plus, din 4, pentru o luna si jumatate avem tendinta sa ne consumam energia tot inspre aceste lucruri, asa ca ne sunt favorabile initiativele si actiunile directe de negociere, mediere, compromis, uniune si conlucrare. In primele zile ale lunii putem intampina dificultati legate de cuplu, parteneriate si colaborari. In jur de 13 exista posibilitatea unor sanse favorabile de oficializari, semnari de contracte si aplanare a conflictelor, dar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate legate de asocieri, relatii personale, procese sau conflicte.

 

            Teoretic incepand cu 23 ne apuca dorinta de supravietuire si vrem sa scapam de manipulari, abuzuri si orice tip de dominari. Dorim sa detinem noi controlul, sa ne revenim in fire si sa mergem inainte. Cautam noi metode de a ne redresa psihic, afectiv si financiar, si cerem ajutor de oriunde ca sa ne putem ridica iar. Ne implicam in tot felul de investigatii, ne intereseaza tot ce secret, ascuns si dincolo de aparente.

            Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii ne sunt favorizate imprumuturile, resursele financiare externe si fondurile la comun, dar si relatiile profunde, de apropiere intima, totala. In principiu referitor la cam tot ce inseamna un ajutor emotional si o energie regeneratoare, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, ziua de 20 e buna de luat decizii practice si durabile, 21 este mai buna pentru relaxare in intimitate si distractie, iar 25 poate aduce intalniri pasionale, intensitate sau oferte extrem de tentante.

            Pe plan mental gandurile ne fug tot la supravietuire si control, secrete, cercetari, psihologie, ocult, sex, moarte, credite si taxe, din 3 incepand, pentru doua luni. Din 31, pentru trei saptamani vom avea o perioada de reevaluare a acestor interese. In jur de 7, 16 si 20 pot avea loc dezvaluiri de informatii si secrete, descoperiri si momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor planificari si strategii de crestere pe termen lung.

            Luna Noua din 28 poate deschide noi directii de redresare care ne-ar tenta, dar care pot include destabilizari, momente de agitatie, impulsivitate, schimbari bruste si incontrolabile, asa ca este nevoie de calm, deschidere si flexibilitate. Ultimile zile ale lunii ne prind cu mintea cam fugita, dar avem ocazia sa constientizam cine ne atrage si ce ne place cu adevarat, ce ni s-ar potrivi si cum ar fi mai bine sa abordam situatiile create.

 

Pe termen lung:

            Din 3 incolo, pana in primavara viitoare pot aparea momente de zero, transformari si reinventari in ceea ce priveste luptele pentru putere, relatia cu autoritatile, fixarea unor obiective, atingerea succesului si eforturile proprii de a ajunge undeva.

 

Atentie la: cum impacam pe ‘eu’ cu ‘noi’, dorinta de independenta cu cooperarea, lupta cu diplomatia, spiritul competitiv cu conlucrarea, egoismul cu egalitatea. Luna Plina de pe 14 poate aduce in prim plan aceste lucruri datorita nevoii de exprimare a personalitatii, de eliberare de persoane, relatii, asocieri sau contracte care obliga la dependente si compromis. Pot avea loc situatii critice, evenimente drastice si schimbari profunde, dar si ocazii favorabile unui succes pe termen lung.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.