Home / Horoscop lunar / lunar general / Octombrie 2018

Octombrie 2018

PREVIZIUNI OCTOMBRIE 2018

 

Avem o luna in care din nou nu prea avem chef de o schimbare si nici de initiative noi, o lasam mai moale cu sociabilitatea si cu intalnirile doar de dragul de a nu mai fi singuri, si desi ne concentram mai mult pe sentimente, pasiuni si relatii profunde, ce ne istovesc, ne irosim energia aiurea, mai mult pe certuri si frustrari venite din incapacitatea de a intelege ce simtim si de a identifica exact ce vrem, ce ne-ar placea si ni s-ar potrivi.

Chiar daca nu ne mai incanta acum o transformare de proportii, incepand de pe 1, pana in aprilie anul viitor avem liber la orice tip de regenerare si renastere ce ne-ar permite reconstructia in privinta a ceea ce am demolat in ultimele sase luni, ne-ar readuce controlul asupra propriei vieti si ne-ar face sa ne organizam mai bine, cel putin la nivel de obiective propuse, viata sociala si autoritati. In aceasta privinta ar putea exista anumite dificultati pe 12, cand putem intampina blocaje, presiuni, lupte pentru corectitudine, dar si pentru suprematie.

Pe 3 exista posibilitatea unor dezvaluiri de secrete si a unor investigatii, avem putere de convingere dar si multa incapatanare, iar din 10 pana la sfarsitul lunii chiar devenim cu totii destul de suspiciosi, scotocitori de informatii, si capatam abilitati de detectivi. Pe 10 chiar pot iesi la iveala anumite informatii sau vesti surprinzatoare, pe 12 putem face strategii si planuri practice, pe 19 suntem intuitivi si plini de inspiratie dar si de nerv, tafna si artag, pe 22 avem capacitatea de a afla adevarul in profunzime, iar pe 29 putem avea succes in orice tine de educatie, informatii, judecata, procese, tranzactii, examene, calatorii, comunicare, viziuni si cercetari de teritorii noi. Iar din 31 incolo, pentru o luna chiar ne deschidem catre orice ne poate largi orizonturile, ne desteapta mintea, ne evolueaza si ne trimite in locuri noi.

De pe 5, pentru vreo luna si jumatate avem ocazia sa ne reevaluam relatiile, sentimentele si finantele, si drept urmare nu sunt indicate inceputuri noi. Pana in ultima zi a lunii ar trebui sa ne concentram mai mult pe ce asteptari avem din partea celorlalti, cat de tare ne implicam sufleteste, ce ne starneste interesul si ne aprinde flacara pasiunii, ce acces avem la fonduri comune si cum folosim resursele celorlalti, nu ale noastre. In jur de 11 pot exista dificultati in relatii, dar si financiare, insa cu putina bunavointa, maleabilitate si rabdare, in loc de certuri si de cheltuieli, am putea afla exact ce ne atrage si ne pasioneaza, si de fapt ce fel de ajutor avem nevoie, de la cine si in ce fel. Tot in aceasta privinta, pe 15, 24 si pe 26 putem intelege si mai bine cum sa ne redresam sentimental si material, dar atentie pe 31 la situatii neprevazute si incintante, insa temporare. Dupa aceasta data ne mutam cu reevaluarea pe un alt domeniu, concentrandu-ne mai mult pe uniuni, asocieri si parteneriate, relatii de pace si egalitate, contracte, procese, impacari si echitate.

Desi la nivel mental, sentimental si financiar ne axam cam toata luna pe emotii profunde, lucruri scoase la suprafata, supravietuire si recapatarea unui anumit control, ne implicam cu adevarat abea pe 23, cand pentru o luna incercam cu toata puterea sa ne scuturam de dependente si sa gasim solutii de a merge inainte. Putem intampina obstacole si situatii iesite din comun pe 24, insa pe 28 avem ocazia de lua decizii practice si de a face strategii pe termen lung. In plus, pe 29 avem oportunitatea unor intalniri sau proiecte de viitor pline de succes.

Luna Noua din 9 ne poate face sa intelegem mai bine legatura cu ceilalti, sa reconsideram bazele relatiilor, sa facem pace si sa punem punct conflictelor, dar si sa renegociem contracte sau colaborari.

Luna Plina de pe 24 ne poate face sa ne revoltam datorita lipsei banilor sau a unui anumit confort si ne aduce aminte nu doar ca iubirea trece prin stomac, ci si ca plansul si gelozia nu sunt profitabile deloc.

 

Zile importante benefice: 12, 19, 22, 24, 28, 29.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 3, 5, 9, 10, 11, 12, 19, 24, 31.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.