Home / Horoscop lunar / lunar general / Noiembrie 2019

Noiembrie 2019

PREVIZIUNI NOIEMBRIE 2019

 

Tendinte generale:

            Pana pe 19 inca mai actionam si depunem eforturi concrete pentru echilibru si armonie, impacari, negocieri, solutionari pasnice, liniste, intelegere si pe cineva cu care sa impartim si bucurii, si griji. Pe 5 pot avea loc confruntari si compromisuri fortate, insa avem puterea sa ne eliberam de anumite constrangeri si limitari.  Ziua de 12 poate aduce dreptate si corectitudine, ajustari, optimism si sanse de reusita.

            Teoretic pana in 22 tot ne mai apuca dorinta de supravietuire si vrem sa scapam de manipulari, abuzuri si orice tip de dominari. Dorim sa detinem noi controlul, sa ne revenim in fire si sa mergem inainte. Cautam noi metode de a ne redresa psihic, afectiv si financiar, si cerem ajutor de oriunde ca sa ne putem ridica iar. Ne implicam in tot felul de investigatii, ne intereseaza tot ce secret, ascuns si dincolo de aparente. Practic, tot aici ne consumam si energia incepand cu 19 pana la sfarsitul anului, iar in noiembrie gandurile ne fug tot la supravietuire si control, secrete, cercetari, psihologie, ocult, sex, moarte, credite si taxe. Pana pe 20 avem ocazia sa aflam noi informatii secrete, sa simtim adevaruri, sa facem investigatii si sa scotocim dupa noi surse de care ne putem ajuta. Toata luna este presarata cu momente de constientizare, intelegere si iluminare, reconstructie, reinventare, renuntare la atasamente, tendinte si mentalitati invechite. Zile favorabile sunt 8, 10, 11, 13, 14, 24, 28, 30. Atentie in jur de 11 si 24, cand pot avea loc evenimente imprevizibile, situatii instabile, stari de agtatie, dificultati de comunicare sau miscare.

            Din 22, pentru o luna ne dezlantuim, doboram bariere si recorduri, luam viata in piept si ne lansam in tot felul de activitati si proiecte care sa ne faca sa ne autodepasim, sa crestem si sa ne dezvoltam. Principiile devin importante, filosofia, religia, moralitatea, conduita, legea si judecata. In aceste privinte este ultima luna de un an incoace, in care mai putem beneficia de un spirit expansiv, noroc, abundenta si prosperitate. In plus, pana pe 26 ne atrag si ne tenteaza tot felul de aventuri, teritorii, persoane, relatii si activitati diversificate, straine, indepartate, educative sau spirituale. Ziua de 14 ne face idealisti si cam nepractici, dar 24 este una din cele mai de succes zile din an, cand reusitele, bucuria, iubirea, fericirea si castigurile pot curge in valuri. Luna Noua de pe 26 este favorabila noilor experiente si plecarii pe un drum diferit, insa exista posibilitatea unor reactii impulsive, schimbari bruste, ruperi rapide de constrangeri si limitari, asa ca este nevoie de adaptabilitate si deschidere catre orice posibilitati.

            Un alt loc in care exista posibilitatea unor reusite, atat pe plan personal, cat si social, il reprezinta activitatile, proiectele si relatiile profesionale, atingerea obiectivelor stabilite, chestiuni ce tin de autoritate, dominare, putere si pozitie in plan social. Avem ocazia de a ne vedea visele transformate in realitate, mai ales in jur de 9, iar din 26 incolo putem obtine beneficii, folosuri si castiguri materiale legate de statutul social, activitati profesionale, renume si reputatie. In ultimele zile ale lunii avem ocazia sa ne aflam vocatia, sa stim ce sau cine ne place, ne atrage si ni se potriveste, sa obtinem ce dorim si sa facem o schimbare importanta de directie.

 

Pe termen lung:

            Din 27 incolo, pana in vara viitoare avem tendinta sa traim intr-o lume de vis, sa evadam din realitate, sa punem mai mult accent pe iubirea divina, intrajutorarea aproapelui, intelegeri intuitive, spiritualizare, lumi imateriale, receptivitate, empatie, idealism, speranta, sacrificii, credinta in magie, vraja si minuni picate din cer. Putem beneficia de acte de caritate, inspiratie marita, senzatii sublime si un spirit artistic de exceptie, dar putem intampina si anumite deziluzii sau dezamagiri.

 

Atentie la: cum impacam pe ce este al meu cu ce este al nostru, ce detinem cu ce ne vine din afara, nevoile fizice cu cele emotionale, siguranta financiara cu cea sufleteasca. Luna plina de pe 12 este favorabila ajustarilor legate de bani, stabilizare financiara, accesul la propriile resurse, confort personal, placeri fizice, satisfacerea necesitatilor si implinirea dorintelor. Exista sansa unor solutionari favorabile si schimbari profunde, ocazia de a obtine ce ne atrage si de a ne pune visele in practica.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.