Home / Horoscop lunar / lunar general / Noiembrie 2018

Noiembrie 2018

PREVIZIUNI NOIEMBRIE 2018

 

Avem o luna in care suntem extrem de ocupati, in care lucrurile ne fac sa ne imprastiem in mai multe directii si ne indeamna sa mai si schimbam ceva, sa facem ceva nou si sa ne aventuram spre orice drumuri, oricat de putin stiute. Probabil ca este efectul ultimei perioade, cand am stat prea mult pe loc tot disecand aceleasi lucruri mult prea mult, si am fost si mult prea profunzi si incapatanati, fixati pe unele idei, situatii sau persoane. Ce ne agita mai mult acum nu sunt urgente sau pasiuni nebune, nici evenimente drastice si nici macar vreo izbucnire intensa sau vreo razbunare, ci pur si simplu ne lansam pe cat mai multe cai posibile, ca si scapati din lant, entuziasti si indrazneti.

In general lucrurile se misca mai mult pe plan personal, atat mental, relational, sentimental, financiar, cat si din punct de vedere al actiunilor. Este o luna in care capatam noi sensuri in tot ce tine de viata personala, in care capatam noi viziuni si ne schimbam de dinauntru spre afara, in care punem mai mare pret pe fapte decat pe vorbe si suntem mult prea absorbiti de ce ni se intampla, pentru a mai si socializa sau invarti cuvintele cum se cuvine. Pe plan social in principiu primim un suflu de optimism, un inceput de judecata dreapta si o nevoie de a ne apara principiile si idealurile.

Pe termen lung, din 6, pentru ultimele doua luni in 76 de ani, spiritul rebel si inventivitatea ne indeamna sa ne regasim identitatea si sa facem o schimbare de comportament, manifestare, infatisare si chiar exprimare. De pe 16, prima oara dupa 18 ani, pentru un an si jumatate ne sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de disciplina, reponsabilitate, organizare si administrare la nivel inalt, eforturi proprii pentru a ne atinge scopurile, noi oportunitati de a ne crea o baza de la care sa plecam, care sa ne sustina si sa ne protejeze in viitor, dar si gasirea unui echilibru intre cele doua lucruri, pe drumul nostru spre un anumit succes. Din 25 incolo, pentru vreo sapte luni magia, inspiratia si senzitivitatea ne vrajesc si ne indeamna sa ne indreptam catre o lume plina de spiritualitate, credinta si mister.

Totusi, cel mai important eveniment al lunii si unul din cele majore ale acestui an, este faptul ca norocul, succesul, cresterea, abundenta si judecata dreapta revin la locul lor, de unde ne pot ajuta cel mai tare. Din 8, pentru aproape treisprezece luni avem sansa de ne folosi de ele, pentru a obtine un progres real si pentru a imbunatati cate ceva. Reversul este insa ca cresterea si expansivitatea se aplica atat lucrurilor bune, cat si celor care ne streseaza. Exista posibilitatea chiar in a doua jumatate a lunii, in special pe 20, sa avem parte de impulsivitate, lupte, conflicte, un curaj nebun si un comportament riscant.

Pe plan personal, pana pe 22 inca mai incercam sa controlam lucrurile, sa le fortam si sa le indreptam in directia unei iesiri la mal si a unei reveniri spectaculoase. Pe 6 chiar avem un moment de iluminare, intelegere si profunzime, care ne poate ajuta sa vedem mai bine realitatea, iar pe 11 sa ne impunem si obtinem o anumita redresare.

Din 22, pentru o luna simtim o usurare si o atractie catre evolutie, aventura, explorari si tot felul de cercetari si cuceriri de teritorii, intelectuale, abstracte sau fizice, reale. Pe plan mental si din punct de vedere al viziunii, toata luna suntem la fel de optimisti, inclinati spre depasiri de limite si de bariere, in cautari de noi principii si mentalitati. Insa daca pana in 17 suntem deschisi spre orice lucru din afara, de atunci pana la sfarsit de luna, avem ocazia sa cercetam in interior, un fel de investigatie dar nu scotocitoare ca pana acum, ci ceva mai lejera, pentru a fixa o baza judecarii anumitor ganduri si idei. Atentie mai mare ar trebui din 25 incolo, si in special pe 26, 27 si 28, la accidente, exagerari, excese, lipsa de concentrare, greseli, omiteri de detalii si miscari gresite atat la propriu, cat si la figurat.

Pe plan relational, sentimental, al dorintelor, placerilor si castigurilor financiare, pana pe 16 inca mai avem sansa de a renegocia contracte si colaborari, si de a reevalua legaturile personale, uniunile, asocierile si capacitatea de cooperare, conlucrare si convietuire. Pe 9 chiar putem afla ce ne-ar placea si ne atrage cu adevarat. Din 16 avem liber din nou sa ne exprimam sentimentele deschis, sa ne urmam dorintele si sa punem in practica noi abordari. In ultima saptamana a lunii ne paste totusi o schimbare, asa ca ar trebui sa fim adaptabili si atenti la tentatii sau situatii neprevazute.

Din punct de vedere al initiativelor, pana pe 16 inca mai actionam in mod direct printr-o gandire inovatoare, dezbateri si solutii noi, pentru bunastarea sociala, gasirea unui numitor comun, egalitatea in drepturi si libertatea tuturor. Pe 9 si in special pe 15 ne sunt favorizate intalniri, actiuni concrete si rezolvari ingenioase, iesite din comun. Din 16, pana la sfarsit de an ne consumam energia mai mult psihic si pe interior, in directia bunatatii, a compasiunii, iubirii de oameni, credintei si Divinitatii, lucru care ne poate aduce o oarecare oboseala, o inclinatie spre emotivitate, sensibilitate, eliminari de lucruri daunatoare, renuntari si sacrificii, si o cautare a unor lucruri care nu se vad. Planurile de bataie, deciziile si strategiile luate in jur de 27 pot avea efect pe termen lung.

Luna Noua din 7 ne poate aduce o schimbare reala atat de viziune si principii, cat si de mentalitate si directie, ne indeamna sa ne eliberam de dependente, sa vedem realitatea si sa ne reconstruim.

Luna Plina de pe 23 ne poate face sa exageram, sa facem excese si sa actionam in mod necugetat, si sa ne aduca aminte importanta de a vedea atat detaliile si ceea ce este langa noi, cat si orizontul si imaginea completa.

 

Zile importante benefice: 6, 9, 11, 15, 27.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 7, 16, 17, 20, 23, 26, 27, 28.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.