Martie 2019

PREVIZIUNI MARTIE 2019

 

Tendinte generale: De pe 21, pentru o luna avem tendinta sa fim mai individualisti si impulsivi, luptatori, ambitiosi si plini de vointa, centrati pe propriile interese, independenta si dorinta de a conduce. Aceasta latura a fiecaruia a fost supusa unor schimbari bruste in ultimii opt ani, insa incepand cu 6 martie spiritul rebel nu ne mai face aprigi si tafnosi, nu ne mai impinge sa facem revolutii si sa ne schimbam viata, modul de comportare, infatisarea si felul in care ne exprimam identitatea.

            Pana in 2026 avem ocazia sa schimbam lucruri legate de atasamente, posesiuni, valori, economie si finante, sa ne eliberam de vechi prejudecati si sa pornim in noi directii pe plan material si financiar. In plus, si in aceasta luna initiativele si actiunile ne sunt realiste si practice, indreptate spre aceleasi scopuri, de acumulare, stabilizare si consolidare materiala. Pe 10, 14 si 20 putem avea parte de reusite, pe 18 si 21 ar trebui sa ne concentram mai mult, iar pe 27 avem sansa unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

            Din 31, pentru o luna si jumatate nu ne mai consumam atat pentru a a aduna bani si a ne imbunatati nivelul de trai, ci ne cheltuim energia pe vorbit, socializare si comunicare, tot felul de alergaturi, intalniri, demersuri, tranzactii, acte de semnat si tot felul de drumuri scurte, in apropiere si mai mult prin locuri cunoscute.

 

Succesul: este posibil in privinta vietii sociale si profesionale, obiectivelor de atins, imbunatatirii imaginii publice, renumelui, capacitatii de a ne impune si puterii de care dispunem, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Pe plan social, relatia cu superiorii si la nivel de autoritati, dar si beneficiile din statutul social, pot cunoaste o schimbare pe 1, pe 16 si 20 putem descoperi noi perspective si informatii, si in general pot exista evenimente predestinate care sa aduca finalizari si noi oportunitati. In jurul zilei de 28 pot fi demolate anumite structuri sau o anumita autoritate.

            Intre 1 si 26 putem obtine avantaje si beneficii din actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii, proiecte de anvergura, tehnici si domenii noi. Sunt incurajate dezbaterile, intalnirile sociale, strangerile de fonduri, negocierile privind grupurile, proiectele de pionierat, afacerile in domenii avangardiste si investitiile in tehnici de viitor, ce privesc in general bunastarea societatii. In jur de 21 putem avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

 

Concentrarea: imbunatatirea starii psihice, chestiuni ce tin de subconstient, empatie, perceptii si senzitivitate, lucruri nepalpabile, legatura cu Universul si Divinitatea, credinta, religie, spiritualitate, actiuni, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, meditatie, introspectie, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive.

            In aceste privinte, din 5 in 28 avem o perioada de revizuire excelenta pentru a vedea dincolo de realitatea palpabila si pentru a reconsidera mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reparari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a fixa unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

            Tot referitor la aceste lucruri, din 26, aproape o luna avem sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, mai precis in legatura cu actiuni si legaturi secrete, persoane, relatii sau proiecte ascunse, castiguri din activitati religioase sau oculte, un ajutor afectiv sau material venit in mod neasteptat, de la persoane sau din surse ce nu se afla la vedere. Pe 27 poate exista o tentatie spre o noua directie.

 

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de lege, moralitate, conduita, reguli, crezuri si filosofii, strainatate, educatie, studii, aventura si extinderea orizonturilor, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. Luna Plina din 21 poate aduce conflicte si tensiuni in relatiile personale, legate de contracte, procese, parteneriate, casnicie, convietuire, cooperare sau colaborare.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.