Martie 2018

 

PREVIZIUNI MARTIE 2018

 

Luna aceasta incepe sa se cam ingroase gluma, iar atmosfera devine destul de innourata. In principiu comunicarea e deficitara si este ca si inexistenta, si ne cam dispare si cheful de a ne adapta dupa diverse persoane sau situatii. Mai punem si sentimentele deoparte si ne reevaluam gandirea, dar si capacitatea de a inainta. Devenim ceva mai hotarati si impulsivi, avem tendinta instinctiv sa actionam, trecem direct la fapte, dar cam imprastiati.

Momentele favorabile se inghesuie in prima jumatate a lunii, in timp ce dificultati putem intampina de-a lungul intregii luni, nu numai la sfarsit. Pe plan personal ne impartim in mod egal in toate directiile, fie vorba de bani, sentimente, relatiile cu ceilalti si tot felul de interese. In schimb suntem mai aprigi la manie si predispusi la tot felul de blocaje, frustrari si iritari. Pe plan social stam ceva mai bine, ne mai temperam si incepem sa vedem lucrurile si dintr-un alt punct de vedere, superior.

Pe 1 suntem un car de nervi si avem tendinte agresive, insa atat pe 1, cat si pe 2, avem si sansa de a castiga ceva, de a ne imbogati macar intelectual, avem noroc si in dragoste, primim vesti bune si suntem optimisti. Pe 4 avem o zi buna pentru proiecte artistice, ne putem imbunatati relatiile si comunicarea, suntem umani, sentimentali, sensibili si plini de compasiune, insa putem fi uituci, aerieni si pacaliti usor.

De pe 6, pentru doua luni ni se schimba mentalitatea, nu ne mai fuge mintea si nu numai ca nu ne mai pierdem in visare, dar suntem mai certareti, rapizi si incisivi, atat in gesturi, cat si in comunicare. Mai mult, suntem ceva mai predispusi sa punem accentul doar pe noi si din 7 pana la sfarsitul lunii, cand avem tendinta sa ne luam singuri ce ne atrage, si sa ne stingem focul prin nenumarate investitii, actiuni riscante sau persoane pe care vrem doar sa le cucerim.

Din 9, pana in luna iulie norocul nu se mai vede primprejur si avem senzatia ca nu mai e cu noi, insa il putem gasi in interior. Avem ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa ne infruntam vulnerabilitatile, sa le acceptam si sa iesim castigatori. Cel putin pe 13 avem sansa de a putea depasi anumite frici, stari psihice si dependente, si de a ne pregati pentru un anumit succes.

Pe 11 suntem rebeli si inventivi, si avem tendinta de a sari in lupta sa cucerim noi teritorii. Vrem libertate si independenta, insa actionam haotic, pe negandite si dezorganizat, lucru ce poate aduce o serie de discutii, frustrari si conflicte de tot felul. Si pe 13 putem intampina aceleasi blocaje, dar in relatii si pe plan financiar.

Incepand cu 17 intram in priza si nu ne mai oprim din actiune, munca si miscare cel putin doua luni de-acum incolo, insa macar o facem in mod organizat si constructiv. Din 20, pentru o luna suntem ca focul, temperamentali, independenti si hotarati sa punem lucrurile in miscare, desi cam impulsivi si prea grabiti.

Tot pe 20, in teorie imbinam farmecul cu arta, cu starea afectiva si cu comunicarea, insa in practica tasnesc din noi furtuni de idei si sentimente cu o forta ce poate darama, nu numai cuceri pe cineva.

Din 23, pentru trei saptamani ne luam la intrebari propriile decizii mai vechi, ne reevaluam interesele, modul in care ne manifestam si cum ne comportam. Pe 24 putem fi o forta a naturii, asa ca mai bine ar fi sa fim cuminti si rabdatori in special in relatiile sentimentale si in deciziile financiare, unde nevoia de control ne poate face chiar distrugatori. De pe 27, pentru mai mult de zece zile stam cu un picior pe frana si unul pe acceleratie, facand ca lucrurile sa nu ajunga nicaieri si sa ne mai consumam si energia in zadar. Pe 29 ne ambitionam si suntem incapatanati, dar s-ar putea din nou sa ne blocam cumva, drept pentru care gasim o portita de a ne elibera prin dragoste, cheltuieli si proiecte iesite din comun, menite sa aduca o schimbare. Incepand cu 31, vreo trei saptamani punem accentul pe stabilitate si nu ne mai lansam in povesti de dragoste sau proiecte financiare daca nu suntem siguri ca ne iese si un castig, insa ne facem totusi placeri si pofte chiar daca dam ceva in plus.

Luna Plina din data de 2 ne aduce in prim plan spiritul practic, eficienta, regulile, ordinea si disciplina. Ne saturam de-atatea lucruri pierdute intr-o ceata pe care nu putem s-o definim si ne dam seama ca alergatul dupa fluturi nu ne ajuta la nimic concret.

Luna Noua de pe 17 ne face sa intelegem totusi ca ne pierdem spiritul intr-o rutina ce presupune numai munca si numai obligatii, si ca dincolo de viata obisnuita mai exista si altceva. Vrem hrana pentru suflet si lucruri inaltatoare, capatam speranta si avem credinta ca visele ni se vor indeplini, asa ca putem porni pe un drum cu totul nou.

A doua Luna Plina, din 31, puncteaza nevoia noastra de a ne conecta cu cineva, de a comunica si a crea o legatura. Nu mai vrem singuratate si tanjim macar dupa o cearta, daca n-avem parte si de altceva. Ne saturam de lupte si razboaie de cucerire, vrem pace si iubire, si sa ne mai si oprim.

Zile importante benefice: 1, 2, 4, 11, 13, 29.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 1, 2, 4, 9, 11, 13, 17, 20, 23, 24, 29, 31.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.