Martie 2017

PREVIZIUNI MARTIE 2017

 

Din nou avem o luna agitata, in care avem posibilitatea sa intelegem puncte diferite de vedere, sa ne adaptam din mers dar si sa deschidem noi carari, tocmai ca sa ajungem la o cale de mijloc sau sa incepem una noua.

Suntem mai deschisi catre schimbare si mai putin interesati sa mergem pe acelasi drum si sa continuam la fel ca pana acum. Drept urmare, in fiecare saptamana din aceasta luna primim o sansa, fie ea de ajustare a relatiilor, a mentalitatii sau a scopurilor urmarite.       Limitarile pe plan personal sunt de natura fizica, mentala, legate de comunicare, acte, transport si informatii. Ar trebui mai multa grija in zilele de 12, 17 si 24 martie. Tensiunile pe plan social sunt legate de dorinta de afirmare, corectitudine, lege, integritate si jocuri de putere. Atentie la zilele de 3, 24 si 30 martie.

Incepand de pe 4, neclaritatile si neintelegerile pot initia asocieri dar pot si provoca ruperi de relatii, confuzii privind finantele si propria atitudine. Ar fi bine sa profitam pentru a clarifica valoarea personala, motivele comportamentului fata de ceilalti si manifestarea proprie fata de cei cu care intram in contact.

Din data de 10 atmosfera devine ceva mai realista, iar actiunile noastre pot fi benefice daca planificam pe termen lung si suntem suficient de cumpatati si inclinati spre posesiuni, acumulare si stabilitate.

De pe 13 si pana la sfarsitul lunii ne vin in continuu idei ce ne imping sa actionam impulsiv. Ar fi bine sa le urmam pe cele realiste, dar si sa le ducem pana la capat. Imprastierea in mai multe proiecte ar fi de evitat.

Pe 20 martie, odata cu Echinoctiul de primavara ne intoarcem in punctul zero si o luam de la inceput cu lupta pentru evolutie, individualitate si iesire din multime a propriei persoane.

Luna Plina din 12 martie ne spune ca ne putem indeplini sperantele si visele doar prin devotament, analiza si ajutorul concret dat celor din jur, si ne aduce in prim plan nevoia de curatenie si eliminare a tot ce nu mai este folositor. Luna Noua din 28 martie ne indeamna sa ne urmam instinctele si sa incepem ceva cu totul nou, punandu-ne concret pe primul loc.

Zile importante benefice: 5, 8, 9, 18, 25, 27, 29.

Zile in care sa acordam mai multa atentie: 2, 3, 4, 8, 9, 12, 17, 24, 26, 27, 28, 29, 30.

 

 

In lunile februarie si martie exista posibilitatea sa avem parte de un dezechilibru intre dorinta de moralitate, lege si armonie, si dorinta noastra de a rupe bariere si de a ne afirma independenta. Mai precis, tensiunile vor exista intre corectitudine si dreptate, si nevoia noastra de a ne pune pe primul plan. Intre acceptare si liniste, si desfiintarea regulilor. Intre “mine” si “noi”.

Unul din momentele importante care se poate dovedi destul de dificil este in jurul zilei de 3 martie. Un eveniment similar s-a petrecut deja in jur de 26 decembrie 2016, si va mai fi inca unul, anul acesta in luna septembrie.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

In primele zile ale lunii, focul pasiunii inca ne arde pe dinauntru la cote maxime si ireale. Pana pe 4 martie furtuni de sentimente si suvoaie intense de emotii ne tasnesc la fix chiar in directia persoanei sau obiectului pe care il dorim. Mai aprigi in iubire si mai nerabdatori decat de obicei, alegem pe rand pe cineva spre care indreptam sageti, scantei si artificii. Ar fi bine sa recunoastem in primul rand fata de noi ca urmarim doar vanatoarea si nu scopul final, si ca instinctul ne mana de la spate. Atentie la aventuri pasionale, flirturi si relatii cu scantei, decizii financiare si cheltuieli impulsive.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Rac, Balanta, Capricorn

 

Intre 4 martie si 3 aprilie evenimente si situatii ne indeamna sa evaluam relatii mai vechi, atractii mai noi, atitudini si motive pentru care intram in contact cu ceilalti. Va trebui sa ajustam modul in care colaboram, temperamentul, instinctul de lupta, impulsul si agresivitatea in iubire si relatii. In plus, va fi necesar sa intelegem valoarea personala, imaginea noastra in lume si felul in care obtinem ceea ce dorim.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Rac, Balanta, Capricorn

 

Pana pe 10 martie ramanem energici, chiar si cei mai putin activi dintre noi. Impulsul si entuziasmul ne fac sa fim spontani si inclinati spre actiune, manati de un sentiment de urgenta si dorinta de accent pe propria persoana. Ne grabim sa ne punem interesele personale pe primul loc cu orice risc, ne ascultam instinctul si nevoia de a actiona. Insa graba poate strica treaba, calmul si lipsa de prevedere. Sa avem totusi planuri facute pe termen lung si sa nu ne imprastiem in prea multe directii. Si nu in ultimul rand, atentie la neatentie.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Scorpion, Capricorn

 

In perioada 10 martie – 21 aprilie suntem la fel de incapatanati ca si in ultima perioada, insa ceva mai lenti si mai conservatori. Ne urmam dorintele si facem planuri temeinice inainte sa pornim spre implinirea lor. Stam bine infipti cu ambele picioare pe pamant, si nu sarim decat daca putem inainta concret, real si efectiv. Spiritul practic si de economie ne dicteaza miscarile si felul in care luptam pentru acumulare si confortul nostru personal, insa nu ne-ar strica putina imaginatie, sentiment si flexibilitate.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Leu, Scorpion, Varsator

 

Pana pe 13 martie inca mai gandim cu inima, auzim cu sufletul, vorbim prin gesturi si socializam prin priviri. Atmosfera devine eterica, plutim in loc sa mergem, comunicam prin sentimente si schimbam energii pe post de cuvinte si idei. Imaginatia si speranta ne creioneaza visele si viitorul pe care ni-l dorim, iar intuitia, previziunea si clarviziunea ne indica drumul exact pe care sa-l urmam. Stim sigur ca va urma si momentul in care va trebui sa revenim cu picioarele pe pamant, dar deocamdata mai amanam putin si ne lasam in voia visarii, a credintei si a increderii ca ce va veni va fi mai bun. Ar fi bine totusi daca am reusi sa ne clarificam senzatiile, pentru a nu cadea prada iluziilor, confuziilor si fanteziei aducatoare de incurcaturi.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

De pe 13 martie si pana pe 31 ne merge mintea ca focul, iar ideile tasnesc ca mitraliera, mii de suvoaie pe minut. Nu ne mai controlam nici gesturi, nici cuvinte, vorbim pe negandite si sarim la lupta din instinct. Mai agresivi, mai aprigi la manie dar si mai ingeniosi, avem momente in care deschidem usi chiar daca ele nu sunt chiar acolo. Lasam instinctul sa ne conduca ratiunea, ne punem ideile in pratica instantaneu, dar n-avem rabdare sa le mai si urmam. Mai bine am fi mai putin incapatanati, mai calmi si echilibrati, decat sa iscam ceva ce nu se mai poate repara.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta, Capricorn

 

Pana pe 20 martie suntem cu totii mai visatori si senzitivi, mai preocupati de ceea ce se intampla in interiorul nostru si de felul in care suntem afectati de catre ceilalti si situatiile prin care trecem. Mai credinciosi decat de obicei, mai duiosi si plini de compasiune, suntem mai inclinati sa ne sacrificam pentru cauze nobile si idealuri pline de iubire. Ne creste simtul artistic dar si imaginatia, si suntem mai sensibili si impresionabili decat de obicei. Spiritualitatea este cuvantul zilei, iar atmosfera generala ne face sa plutim si sa simtim mai degraba decat sa facem si ceva concret. Ar trebui sa fim mai hotarati, sa ne ancoram cumva si in realitate, si sa avem grija la iluzii, confuzii si perceptii false.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

 

Intre 20 martie si 19 aprilie devenim mai hotarati si impulsivi, mai indrazneti, plini de energie, vitalitate si entuziasm. Mai navalnici si nelinistiti, ne rascolesc idei si dorinte pe care le urmam rapid, pe negandite, pana la urmatoarele care ne directioneaza pe alt curs. Ne minunam de toate cele, vrem sa incercam tot ce se poate si croim noi drumuri pe care sa pornim. Simtim cate o urgenta catre undeva, vrem sa fim liberi si independenti, strigam in gura mare ca n-avem nevoie de nimeni si ca ne descurcam si-asa. Avem senzatia ca noi conducem, suntem pe primul loc si doar prin lupta putem sa functionam. Ar trebui totusi sa invatam rabdarea, calmul si planificarea, colaborarea si finalizarea a ceea ce incepem.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

 

In lunile martie si aprilie se poate sa intampinam destul de des tensiuni pe plan social. Cateodata putem face uz de puterea noastra pentru a urca pe scara sociala, fara sa mai tinem seama de ceilalti si de lege, iar cateodata putem fi prea autoritari in cautarea dreptatii si armoniei generale. Este posibil sa fim fortati sa luam anumite decizii impotriva convingerilor noastre sau sa provocam schimbari si transformari majore. Incrancenarea si constrangerea ne pot genera frustrari si nopti nedormite, cel putin in jurul datei de 30 martie. Ar trebui sa ne pastram calmul si obiectivitatea, sa ne detasam si sa gasim solutii adecvate pentru fiecare eveniment in parte.

Un eveniment similar s-a petrecut deja in jur de 25 noiembrie 2016, si va mai fi inca unul, anul acesta in luna august.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti

 

Din 31 martie si pana in 10 aprilie schimbam foaia si nu ne mai incredem in nimeni si nimic. Nu mai conteaza nici emotiile si nici instinctul, ci doar faptele concrete si ceea ce se poate dovedi. Mai putin interesati de lucruri noi, mai conservatori si stabili decat de obicei, nu mai miscam un pas daca nu ne iese si ceva in plus. Tendinta de acumulare materiala e scopul spre care ne indreptam comunicarea, gandurile si socializarea, fara sa ne mai lasam pe mana inspiratiei si a impulsului de moment. Eliminam ce nu este practic si concret si adoptam noi reguli de gandire rationala. Ar trebui sa invatam sa fim eficienti si cumpatati, dar in acelasi timp mai maleabili si deschisi spre nou.

Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Scorpion, Varsator

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.