Mai 2019

PREVIZIUNI MAI 2019

 

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie ramanem foarte ocupati si prinsi in tot felul de discutii, convorbiri, alergaturi, drumuri, demersuri si semnari de acte. Pana pe 16 inca ne mai consumam energia pe comunicare, telefoane, retele de socializare si tot felul de intalniri, iar din 21, pentru o luna atmosfera devine in mod oficial bazata pe vorbe si miscari imprastiate, schimburi sau tranzactii. Tot din acea zi, pentru doua saptamani gandirea e la ea acasa, asa ca ne merg si rationamentul, si logica, si conexiunile rapide. Zile favorabile sunt 1 si 14, iar pe 6 si 21 ar putea exista un succes, insa mai mult teoretic si care in plus mai tine si de noi. In jur de 30 si 31 pot exista anumite zvonuri, scandaluri, schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

            Din 16, o luna si jumatate ne indreptam eforturile, energia, spiritul de lupta si de actiune catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. In jurul zilei de 22 avem ocazia sa incercam ceva nou si sa pornim pe o noua cale.

 

Succesul: la modul general poate sa tina de finante, resurse proprii, acumulare materiala si stabilitate financiara. Concret, mai suntem inca strangatori, implicati in tot felul de investitii si achizitii pana pe 21. Mental suntem mai lenti, mai traditionalisti, pragmatici, preocupati de situatia materiala, confort si bani, strict din 6 pana in 21, insa beneficiile, castigurile si cheltuielile propriu-zise pot veni intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua din 5 ne aduce ocazia sa incepem sa producem, sa un obtinem profit si sa economisim, iar pe 8 si 18 pot exista suprize placute in privinta acestor lucruri. Pe 9, 16 si 30 secretul e sa stam, sa asteptam si sa actionam intuitiv, iar pe 11, 14, 17, 18 si pe 31 sa fim stricti, sa analizam, sa ne folosim spiritul practic si sa fim deschisi oricaror schimbari.

 

Concentrarea: este cumva tot pe propria persoana, cel putin in prima jumatate a lunii. In modul de a gandi ramanem individualisti, centrati pe propriile interese, destul de impulsivi si iuti in vorba si in miscare, dar originali, independenti si inovatori, doar pana pe 6. Perioada intre 1 si 6 poate fi foarte aglomerata cu tot felul de intalniri, discutii, goana dupa tot felul de acte si de informatii, dar fiecare e cam pe cont propriu. Lucrurile au tendinta sa se precipite si sa genereze atat reusite, cat si accidente, frustrari, blocaje sau tensiuni. Tot in ceea ce priveste propria persoana, dar din punct de vedere al sociabilitatii, dorintelor pe care le avem, lucrurilor care ne atrag si avantajelor din farmecul personal, inca mai avem ocazia sa obtinem ce vrem pana pe 15, in special in jur de 14 mai. Pana atunci avem dorinte care ard, ne atrag mai multe lucruri pe minut, suntem inflacarati si in iubire, dar si in cheltuit de bani. Pe 7 suntem oarecum mai stricti, pe 9 insa avem tendinta si sa aruncam cu banii, dar si sa-i castigam instantaneu. Tot pe 9 ne dam voie singuri sa iubim profund, adanc si pe oricine, lucru care poate aduce si iubiri nebune, dar si scandaluri, secrete dezvaluite sau chiar crize de gelozie.

 

Atentie la: scopurile pe care vrem sa le atingem, succesul pe care il urmarim, viata sociala si profesionala, capacitatea de a ne impune, renumele si puterea de care dispunem, dar si autoritatile ce ne conduc. In general pot avea loc evenimente care sa aduca schimbari importante in aceste privinte, mai ales in jur de 20. Luna Plina din 19 poate sa ne duca la paroxim si izbucniri, intr-un loc atat de jos incat sa ne faca sa rabufnim, sa reactionam extrem ca sa iesim din crize si sa ne ambitionam sa ne recapatam controlul cu orice pret, oricum ar fi.

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.