Mai 2018

 

PREVIZIUNI MAI 2018

 

Incepand din aceasta luna cam incepem sa ne imprastiem, sa nu ne mai concentram pe aceleasi lucruri, ci sa ne indreptam atentia si spre alte domenii decat cele decat pana acum. Devenim ceva mai putin inclinati sa incepem lucruri noi si nu mai actionam de dragul unei schimbari, ci mai degraba continuam pe aceeasi directie pe care ne-am lansat deja. Cu toate ca s-ar putea sa para altfel, nu mai suntem nici atat de incapatanati si plini de energie, dar nu renuntam totusi la o oarecare practicalitate. In schimb ne mai dezlegam la vorbe si la sentimente, punand mare accent pe interese, planificari, comunicare si socializare.

Pe plan personal suntem preocupati mai mult de propria persoana, propriile interese, proiecte si legaturi umane, tranzactii si tot felul de schimburi de idei, aflarea de noi informatii si interactiunea cu mediul in care traim. Sentimentele, placerile si actiunile concrete trec in plan secund, probabil dintr-o stare de letargie si dezinteres temporar. Suntem, ce-i drept, mai visatori si plini de inspiratie, dar deocamdata ne intereseaza mai mult sa stam cuminti si sa descoperim lumea noastra interioara.

Si pe plan social avem tendinta de a fi mai umani, mai inclinati spre iertare, generozitate, compasiune si idealuri nobile, profunde. Putem fi atrasi de lucruri ideale ce ne distorsioneaza viziunea si ne altereaza capacitatea de a vedea realitatea, insa avem si puterea de a simti miezul problemei si durerea, si de a investiga exact de unde vine. Nu este momentul unei mari schimbari, dar ar putea fi inceputul unor dezvaluiri si descoperiri de noi resurse. Un moment important in urmatoarele doua luni poate fi pe 25 mai.

In principiu, de pe 15, in urmatoarele sase luni imprevizibilul incepe sa ne pandeasca dintr-o directie noua, si desi ne pregatim mental sa facem fata, pe la mijlocul lunii putem fi mai tensionati. Cel putin intre 13 si 16 planurile de acasa nu prea se potrivesc cu realitatea, asa ca ar trebui sa fim mai flexibili si sa ne adaptam din mers.

Mental ne indreptam atentia catre lucruri practice si eficienta, productivitate si investitii sigure, stabile, din 13 pana pe 30. De atunci incolo, pentru vreo doua saptamani nu ne mai preocupa decat logica si ratiunea, interactiunea umana, informatiile, miscarile de bunuri sau idei. Dar practic, chiar din 21, pentru o luna ne implicam direct, chiar fara sa realizam, in tot felul de intalniri, proiecte si legaturi cu mediul in care traim si ne manifestam.

Din punct de vedere al reactiilor si initiativelor concrete, din 16 nu mai suntem atat de stricti si organizati, centrati pe munca si responsabilitate, si timp de cateva luni avem mai mult o energie mentala decat fizica, deschisa catre inovatii, inventii, idealuri de egalitate si o societate mai buna pentru toti.

Sentimental, din 19, pentru vreo trei saptamani incepem sa fim mai romantici si tacuti, mai familisti si casnici, si sa tanjim dupa un loc in siguranta in care sa ne cuibarim cu altcineva. Chiar ziua de 19 ne poate aduce surprize placute dar neobisnuite, sub forma unei persoane sau unui castig. Pe 26 se poate sa ne fie cam greu sa ne impartim intre ceea ce avem nevoie si ce-ar fi bine sa facem, dar prin comunicare si inelegere putem depasi orice.

Pe 6, 9 si 23 putem fi mult prea influentabili, idealisti si exagerat de optimisti. Pe 7 si 12 putem intampina dificultati legate de comunicare, agresivitate si incapatanare, dar nu este ceva cu care nu ne-am confruntat in ultima perioada. In ziua de 8 avem tendinta sa credem orice si sa ne lasam ademeniti de perfectiune, frumusete si iubire, asa ca mai bine ne abtinem de la orice intalniri sau investitii. In 12, 18, 24 si 25 avem insa sansa de a actiona si de a lua decizii de schimbare benefice pe termen lung, in favoarea propriei evolutii.

Luna Noua din 15 ne readuce la realitate si ne indeamna sa fim practici, sa judecam totul prin prisma profitului, placerii si a cantitatii, si sa punem in aplicare proiecte de stabilitate si confort.

Luna Plina de pe 26 ne poate face sa realizam ca vorbaria si agitatia zilnica ne impiedica sa evoluam, si ne poate impinge sa desfiintam bariere si limite ce nu ne permit o aventura si un progres real.

 

Zile importante benefice: 6, 12, 18, 19, 23, 24, 25.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 23, 26.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.