Mai 2017

 

PREVIZIUNI MAI 2017

 

Luna mai este una din cele mai sarace in evenimente, dandu-ne posibilitatea sa ne mai revenim dupa agitatia din prima perioada a anului. Cu toate acestea, este o luna destul de echilibrata, cu suficiente momente constructive pe care am putea sa le valorificam cumva.

In principiu ne cam lipseste dorinta de cooperare si de armonie, blandetea si nevoia de apropiere sufleteasca. Mai mult punem accent pe intelect, pe ganduri mai mult decat pe sentimente, pe interesele proprii si nevoia de acumulare, dar ne lasam destul de mult si dusi de instinct, nevoia de socializare, cunoastere si adaptare in mediul in care traim.

Limitarile si tensiunile interioare sunt generate tot de noi, din impulsivitate, graba si dorinta de a gasi o noua cale de a obtine beneficii personale, indiferent daca este vorba de dragoste, valori materiale sau recunoasterea capacitatilor noastre mentale. Ar trebui sa incercam sa luam o pauza de combativitate si sa incercam sa gandim inainte sa ne imprastiem energia si dorintele in prea multe directii.

In aceasta privinta, atentie la graba si nerabdare pe data de 10, la lucruri pe care le putem scapa din vedere pe 11, la confruntari pe 19, la incapatanare si obsesii pe 25, si la dileme si frustrari pe data de 29.

Incepand din data de 3 avem din nou liber la comunicare libera, gandurile ni se insenineaza si toate lucrurile incep sa mearga mai usor. Pana in august cel putin, pe plan mental si din punct de vedere al relatiilor cu ceilalti, dar si al schimburilor de idei, mergem inainte, fara sa ne mai uitam in urma la ce-a fost.

Din acest punct de vedere suntem mai hotarati si inventivi, iar pana pe 16 portile ne sunt deschise catre noi oportunitati de care ar trebui sa profitam, mai ales ca ele reprezinta o a doua sansa pe care o primim. Lucruri mai vechi revin in actualitate si ne arata cum sa corectam ceea ce am gresit sau am omis.

Pe data de 16 reusim totusi sa punem punct agitatiei si dorintei de innoire, si sa ne concentram mai mult pe acumulare si stabilitate, decat pe urgente si instinct.

Desi pe dinauntru avem tendinta sa ramanem la propriile idei, conceptii si mentalitati, si dam dovada mai mult de spirit practic si conservator, incepand cu 20, pentru o luna devenim mai sociabili si dornici sa cunoastem noi oameni si idei, sa impartasim cu ceilalti din propria experienta si sa interactionam mai mult cu mediul inconjurator.

Din 26 pana la sfarsitul lunii avem parte de momente de inspiratie, dar si de introspectie, ce ne ofera alte oportunitati de a porni pe o noua cale de cucerire a ceea ce dorim. Pe 31 o anumita schimbare de viziune sau de atitudine ne poate aduce beneficii pe plan material.

Pe plan social se continua si in aceasta luna dorinta de a schimba ceva pentru un viitor mai bun. Avem posibilitatea de a clarifica exact metodele prin care sa ne ridicam, sa crestem, sa evoluam si sa ne afirmam. Ar trebui sa invatam sa imbinam vechiul cu noul, sa ne evaluam maturitatea, motivele si atitudinea, si sa intarim acum treptele pe care putem cladi ceva cu totul inedit si revolutionar. O zi importanta in aceasta privinta este 19 mai.

Luna Plina din data de 10 mai ne aduce aminte ca lupta pentru acumulare, castiguri si obtinerea sigurantei materiale se face doar in conditiile asigurarii unui echilibru interior, cu multa ambitie si vointa. In ziua de 25 Luna Noua ne da posibilitatea sa ne conectam cu prezentul si cei din jurul nostru, sa aflam cat mai multe informatii si sa le dam mai departe, sa ne adaptam, sa socializam, sa comunicam si sa ne miscam pe cat de mult se poate.

Zile importante benefice: 4, 9, 11, 12, 19, 28, 31.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 3, 10, 11, 19, 25, 29.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.