Home / arhiva / Luna aprilie 2017 si planetele retrograde

Luna aprilie 2017 si planetele retrograde

Din punct de vedere al schimbarii miscarii planetelor, luna aprilie este cea mai aglomerata din acest an, facandu-ne si pe noi sa ne reevaluam prioritatile si sa devenim mai adaptabili, macar pentru o vreme.

Pe data de 6 Saturn intra in miscare retrograda in semnul Sagetatorului pana in august, iar de pe 10 aprilie pana pe 3 mai Mercur va fi retrograd in Taur si Berbec. Incepand de pe 15 Venus intra in miscare directa in Pesti, in schimb de pe 20 aprilie si pana la sfarsitul lui septembrie Pluto retrogradeaza in Capricorn.

 

Pe scurt: din data de 6 aprilie incepem sa fim luati la intrebari despre cata intelepciune am adunat, ce am invatat si cat de bine despre extinderea orizonturilor noastre, cat suntem de capabili sa ne asumam responsabilitatea unor decizii in legatura cu dezvoltarea personala, cum ne-am petrecut timpul in privinta acumularii de cunostinte si daca alegerile noastre recente ne-au facut sa ramanem in limita morala si legala. Influentele se vor simti atat pe plan personal, corespunzator cu societatea in care traim, cat si pe plan social.

Din 10 aprilie pana pe 3 mai avem sansa de a reevalua planuri, perceptii, idei, metode de socializare, mediul apropiat, dar si lucruri ce tin de acte, contracte, comert si transport. De fapt, pana pe 20 atentia va fi pe planul material, posesiuni, acumulari si confort, iar de pe 20 aprilie incolo vom fi mai concentrati pe afirmarea personala, propriile idei si punerea lor in practica. Vom simti aceste efecte mai mult pe plan personal.

Incepand cu 15 aprilie putem sa rasuflam usurati pentru un an si jumatate, pentru ca nimeni nu ne va mai lua la intrebari despre relatii, atractie, cooperare, confruntare, simt artistic si atitudinea fata de bani si valori materiale. Vom capata o mai mare libertate pe plan personal in privinta acestor lucruri.

De pe 20 aprilie incolo, vom fi supusi la teste de ordin practic si concret in vederea stabilitatii si organizarii propriei vieti, cu privire la capacitatea noastra de refacere, de a merge inainte indiferent de situatiile prin care trecem, abilitatea de a accepta inevitabilul si de a ne transforma in urma evenimentelor ce ni se intampla. Noile stari si schimbari se vor simti mai mult la nivel general si global, insa vor determina si revizuiri pe plan personal.

 

Din punct de vedere practic deocamdata ar fi bine sa ne abtinem de la cheltuieli majore si de la initieri de actiuni ce tin de comunicare si relatii, cel putin pana dupa mijlocul lui aprilie, daca nu pana la inceputul lunii mai. Achizitiile si parteneriatele importante ar putea fi amanate, iar detaliile de calatorie ar trebui sa fie verificate foarte bine inainte. Si alegerile privind iubirea, colaborarea, convietuirea si finantele ar trebui sa fie reevaluate, si nu decise in aceasta perioada.

Avand in vedere ca pe data de 20 martie Echinoctiul ne aduce un suflu de innoire si intrarea intr-un nou an, va urez o primavara vesela, alegeri usoare si speranta! 🙂

LUNA APRILIE 2017 SI PLANETELE RETROGRADE Din punct de vedere al schimbarii miscarii planetelor, luna aprilie este cea…

Posted by Chironna on 15 Martie 2017