Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu septembrie 2018

Leu septembrie 2018

HOROSCOP LEU SEPTEMBRIE 2018

Atentie la temperament, incidente, sanatate, serviciu, rude, cuplu sau autoritati

 

Pe 3 poti imbunatati felul in care vezi viata si esti privit, atitudinea, comunicarea, felul in care te porti, relatia cu cei din jur si castigurile din tranzactii sau propria aparitie. Incepand de pe 6 poti adopta o atitudine disciplinata, organizata si responsabila fata de munca si de sanatatea ta. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult finantele, economia, posesiunile si confortul personal, iar de atunci incolo esti interesat de educatie, informatii, tranzactii, noi mentalitati, rude si anturaj. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte pe plan material, social si profesional, legate de serviciu, directia profesionala, venituri si cresterea nivelului de trai. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la valoarea ta, investitii, castiguri din munca proprie, economii si confortul personal. Pe 8, 23 si 26 ai grija la sanatate, blocaje si tensiuni in comunicare, la serviciu, cu rudele si cei apropiati.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie poti imbunatati relatia cu familia, poti infrumuseta casa si pot creste castigurile din imobiliare. Pe 12 ai grija la tensiuni in camin si familie, cu colegii, sefii sau autoritatile, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de viata personala, locuinta si castiguri din imobiliare, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre colaborari, casnicie, procese si contracte, insa ai grija la agresivitate si conflicte in cuplu sau relatiile personale. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la incidente, atitudine in societate, impulsivitate si tensiuni cu partenerul, asociatii sau autoritatile. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de casnicie, parteneriate, relatii personale, procese, contracte sau lucrul cu publicul.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de venituri, investitii, nivelul de trai, regimul de viata, camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locuri natale, munca si sanatate. Ziua de 21 este favorabila investitiilor si prospectarii unor proiecte financiare. Din 23, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru intalniri, tranzactii, asocieri, contracte de colaborare si parteneriat.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.