Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu septembrie 2017

Leu septembrie 2017

HOROSCOP LEU SEPTEMBRIE 2017

Atentie la cheltuieli, pierderi, situatii critice, tensiuni cu copiii si persoana iubita

Pe 2 poti gasi o noua cale de crestere si dezvoltare personala, prin educatie sau calatorii. Pe 3 ai grija la incidente si temperament. Din 5 pana pe 10 iti poti revizui comportamentul si felul in care te exprimi. In ziua de 5 atentie la cheltuieli sau pierderi materiale. Tot din 5 devii mai impulsiv in relatia cu banii. Pe 9 poti lua decizii importante legate de finante, serviciu, sanatate, confort si nivelul de trai.

Din 10, toata luna te preocupa cel mai mult planul material si financiar. Pe 13 iti poti imbunatati relatia de dragoste si poti castiga din arta si creativitate. Pe 14 ai grija la cheltuieli nejustificate pe placeri si distractii. Pe 15 poti castiga din exprimare si comunicare. Pe 16 atentie la cheltuieli impulsive. In 18 poti avea surprize legate de strainatate, cercetare sau actiuni legale.

Pe 20 incearca sa vezi realitatea legata de bani si situatiile de criza. Incepand din 20, pentru aproape o luna poti avea venituri mai mari. Din 22, o luna esti mai activ si te implici mai mult in socializare, comunicare si relatia cu apropiatii. Tot pe 22 poti lua o hotarare legata de finante, serviciu si sanatate. In 24 ai grija la investitii si asteptari nerealiste privind anumite venituri, iar in 25 la speculatii si cheltuieli mai mari pentru copii si distractii. Pe 28 atentie la probleme legate de educatie si calatorii. Din 28 incolo poti gasi solutii drastice legate de sanatate, serviciu si rutina zilnica, iar din 30 te preocupa mai mult ideile, informatiile si cei apropiati. Tot in 30 atentie la cheltuieli si pierderi.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.