Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu octombrie 2018

Leu octombrie 2018

HOROSCOP LEU OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, sanatate, serviciu, tensiuni in camin, familie, anturaj, cuplu sau cu autoritatile

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de munca in sine, serviciu, rutina zilnica, regimul de viata, conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Pe 3 si 12 ai grija la sanatate, incidente, blocaje si tensiuni in comunicare, la serviciu, cu rudele si cei apropiati, iar pe 11 si 19 la dificultati legate de casa sau imobiliare, conflicte in familie, cuplu, asociati sau relatiile personale.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de camin, imobiliare, familie, parinti, locuri natale, amintiri, istorie si acoperirea necesitatilor de baza, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa exprimarea sentimentelor si creativitatii, iubire, copii, joaca, hobbyuri, relaxare si distractii, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Sentimental si financiar, din 5 iti reevaluezi relatia cu parintii si familia ta, si castigurile legate de proprietati sau afaceri imobiliare. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi interactiunea cu rudele, relatia cu apropiatii si veniturile din tranzactii.

Din 23, pentru o luna te implici in actiuni legate de casa, imobiliare, familie, parinti, locurile natale si implinirea propriilor necesitati. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de familie, camin, imobiliare, intimitate, linistea sufleteasca si obtinerea unui anumit confort emotional.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.