Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu noiembrie 2018

Leu noiembrie 2018

HOROSCOP LEU NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, rabufniri, calatorii, lege, tensiuni in iubire, cu copiii, rudele sau strainatatea

 

Pana pe 22 inca te mai implici in actiuni legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti, locurile natale si acoperirea propriilor necesitati. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta relatiilor romantice, a copiilor, recunoasterii meritelor si incercarilor de a gasi fericirea. In plus, toata luna esti preocupat de exprimarea sentimentelor, artei si creativitatii, iubire, copii, joaca, hobbyuri, relaxare, petreceri si distractii, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la conflicte si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi interactiunea cu rudele, legatura cu apropiatii si veniturile din tranzactii sau activitati bazate pe comunicare. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de educatie, studii, certificari, calatorii si strainatate. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre obiectivele sociale si profesionale, imbunatatirea statutului social, a reputatiei si imaginii tale publice. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, doua luni incearca sa reconsideri o schimbare de peisaj si o extindere a orizonturilor prin studii sau calatorii. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari ce tin de serviciu, obligatii, sanatate si regimul de viata, noi sanse privind eliminarea sacrificiilor si obiceiurilor nocive, dar si echilibrarea ajutorului dat tie cu cel dat altora. De pe 25 iti revin senzatiile ciudate si interesul in stiinte oculte, investigatii spirituale, magie si viata dupa moarte.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.