Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu noiembrie 2017

Leu noiembrie 2017

HOROSCOP LEU NOIEMBRIE 2017

Atentie la discutii, serviciu, sanatate, calatorii, rabufniri si tensiuni in dragoste si cu copiii

Pe 3 poti obtine o proprietate imobiliara dintr-o mostenire, imprumut sau partaj. Pe 4 atentie la discutii si neintelegeri in relatiile cu apropiatii, dar si cu cei din strainatate. Din 5, pana in ianuarie te preocupa mai mult iubirea, distractiile si copiii. De pe 7, toata luna ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare.

Ziua de 11 iti aduce sansa de a-ti folosi propriile talente si interesul intr-un nou domeniu, pentru a-ti completa educatia. Pe 13 poti avea un succes legat de familie, parinti, propria locuinta sau proprietati imobiliare. Pe 14 ai grija la probleme de comunicare si informatii ascunse, in special legate de relatia romantica sau copii. Pe 16 se poate sa obtii un castig legat de casa, familie, bunuri comune sau un imprumut. Incepand din 18, pentru o luna creste posibilitatea de a-ti imbunatati caminul, de a achizitiona unul sau chiar de a primi o locuinta, cu ajutorul altor surse decat propriile finante. Atentie insa pe 19 la epuizare fizica si agresivitate in exprimare, mai ales la serviciu.

Din 22 iti revin senzatiile ciudate, dar si interesul in stiinte oculte, investigatii spirituale, magie si viata dupa moarte. Tot din 22, pentru o luna te implici mai mult in relatia romantica si cu copiii, dar si in activitati artistice sau distractive. Mai mult, pe 25 poti avea o idee geniala pe care s-o pui in practica intr-un mod creativ, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.