Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu martie 2019

Leu martie 2019

HOROSCOP LEU MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in perfectionarea si educatia ta, si te indrepti spre cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si chestiuni juridice. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre obtinerea popularitatii, organizatii, afaceri, proiecte de viitor, actiuni colective, sociale sau umanitare.

Poti avea succes in: ceea ce priveste serviciul, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte, procese, parteneriate, uniuni si asocieri. Poti fi atras de o relatie de lunga durata, ti se pot imbunatati legaturile personale, poti avea parte de orice negocieri cu succes si poti pune bazele a noi colaborari. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor, relatiile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la intimitate, legaturi de suflet, ajutorul din afara, negocierea unor conditii si contracte, obtinerea de credite, mosteniri si partaje. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de persoana iubita, copii, petreceri, distractii sau jocuri de noroc, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.