Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu martie 2018

Leu martie 2018

HOROSCOP LEU MARTIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si calatoriile la distanta

 

Pe 1 ai grija la tensiuni in relatia romantica, accese de gelozie, secrete si rabufniri emotionale. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri ce tin de venituri suplimentare, informatii ascunse sau relatii intime, care iti pot aduce linistea sufleteasca. Pe 4 esti sensibil, intuitiv si profund, insa ai grija la incidente, dezamagiri si pierderi legate de ajutorul si resursele celorlalti.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa progresul personal, studiile si calatoriile. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti anumite decizii legate de cresterea ta personala si profesionala.

Din 7, pana la sfarsitul lunii iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie si actiuni legale. In schimb incepand cu 9, pana in iulie planurile de extindere a casei, tranzactiile imobiliare si impacarea cu familia pot cunoaste o stagnare. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 te poti implica intr-o noua poveste de dragoste. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la blocaje legate de serviciu, sanatate, examene, calatorii sau relatia cu strainatatea.

Din 17, timp de cateva luni se poate sa muncesti mult, asa ca ai grija la sanatate si tendinte agresive fata de serviciu. De pe 20, pentru o luna te implici in completarea educatiei tale, educatie, turism si depasirea orizonturilor.

Pe 29 poti fi surprins de o atractie neobisnuita fata de o persoana din strainatate sau un proiect educativ. Din 31, pentru trei saptamani ti se imbunatateste imaginea publica si iti pot creste veniturile din profesie.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.