Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu martie 2017

Leu martie 2017

Atentie la comunicare, drumuri, calatorii la distanta, serviciu si sanatate

 

In primele trei zile incearca sa eviti sa adopti noi principii de viata intr-un mod brusc, ca sa nu provoci un dezechilibru in viata ta de zi cu zi. Gaseste o cale de mijloc intre cunoastere si stiinta.

Din 4, revizuieste-ti relatiile cu cei aflati departe, atitudinea fata de demnitari si persoane importante, castigurile din educatie, spiritualitate si calatorii. Veniturile din strainatate pot stagna.

Pe 5 incepi poti incepe o aventura ce iti poate extinde orizonturile personale, iar de pe 10 actionezi concret pentru a creste pe plan social. Intre 11 si 20 ai grija la crize sufletesti si financiare.

Incepand cu 13 martie devii mai interesat de explorare si cunoastere, iar din 20 poti incepe cursuri sau calatorii la distanta ce iti pot da o alta viziune asupra vietii.

De pe 22 pana pe 26 fii intelegator si intelept, pentru a evita discutii in contradictoriu cu cei apropiati sau cu colegii de serviciu. Pe 30 ai grija la sanatate si schimbari la locul de munca. Pot exista blocaje si limitari in transport si comunicare.

Din 31 martie devii mai preocupat de cariera, aspiratii profesionale si statutul social.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Fa-ti planuri de dezvoltare personala pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.