Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu mai 2019

Leu mai 2019

HOROSCOP LEU MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, meditatie, introspectie si eliminarea lucrurilor nocive. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste lucrurile legate de atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa descoperi anumite secrete, sa obtii un ajutor din partea altora, sa-ti recapeti controlul, sa primesti noi indatoriri, obligatii si responsabilitati la locul de munca.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste serviciul, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente casnice, dificultati in familie, cu parintii sau ce tin de locuinta, camin sau imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.