Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu mai 2018

Leu mai 2018

HOROSCOP LEU MAI 2018

Atentie la camin, familie, autoritati, sanatate, serviciu, strainatate si calatorii la distanta

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, creste posibilitatea de a-ti imbunatati caminul, de a achizitiona unul, de a primi o locuinta, de a creste numarul membrilor familiei si de a obtine resurse suplimentare, dar si linistea sufleteasca. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la spirit autoritar, sperante false si confuzii legate de imprumuturi sau bani la comun. Pe 7 si 12 ai grija la blocaje legate de serviciu, sanatate, examene, calatorii sau relatia cu strainatatea. In ziua de 8 incearca sa eviti intalnirile cu prietenii si activitatile sociale. In 12, 18 si 25 deciziile de schimbare a rutinei si conditiilor de munca si trai iti pot aduce un nou serviciu sau o avansare profesionala.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult situatia ta sociala, reputatia si cariera. De pe 16, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre colaborari, casnicie si contracte, insa ai grija la agresivitate si conflicte in cuplu sau cu colaboratorii.

Din 15, pana in noiembrie poti simti dorinta de a face o schimbare impulsiva de directie pe plan profesional si referitor la imaginea publica. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva aspiratiilor, a statutului social, profesiei si felului in care esti privit in societate. In acelasi timp poti fi mai putin inclinat spre cercetari spirituale, studii neconventionale si atitudine imprevizibila fata de strainatate si calatorii, ca in ultimii sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la tensiuni si tendinte agresive in societate, cu autoritatile, in cuplu si cu partenerii, in calatorii la distanta, procese, la epuizare fizica si dificultati la locul de munca.

Din 19, vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatiile si castigurile din activitati neoficiale sau confidentiale. Tot pe 19 poti avea surprize legate de relatii sau actiuni secrete, imaginea publica si cariera. Incepand cu 21, pentru o luna te implici in proiecte de anvergura, activitati colective si sociale, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare si de intrajutorare. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile ce tin de parteneriate, relatiile de prietenie, contracte, casnicie si legaturi de lunga durata. Pe 26 ai grija la sanatate, serviciu, secrete, relatii sau venituri imorale sau ilegale. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult idealurile, viitorul, afacerile, prietenii si activitatile sociale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.