Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu mai 2017

Leu mai 2017

HOROSCOP LEU MAI 2017

Atentie la drumuri la distanta, prieteni, rude, serviciu si sanatate

 

Din data de 3 iti revine spiritul de aventura, setea de cunoastere si aprofundare, interesul in studii si calatorii. Pana pe 16 poti incepe un curs, ti-ar fi benefic pe termen lung.

Pe 9 anumite schimbari legate de serviciu iti pot imbunatati imaginea publica si directia profesionala. Pe 11 incearca sa iei decizii ce tin de dezvoltarea personala, exprimare, creativitate si extinderea orizonturilor. Pe 12 ai sansa de a te impune in colectivitate si de a te implica in actiuni umanitare si sociale, printr-un nou mod de a comunica si socializa. Incearca sa-ti faci prieteni noi.

Incepand de pe 16 te concentrezi mai mult pe aspiratiile sociale, cariera si reputatie. Din 20, pentru o luna ai tendinta sa te implici mai mult in actiuni cu prietenii, la scara larga, referitoare la organizatii, afaceri si planuri de viitor. Ziua de 31 iti este favorabila pe plan profesional.

Pe 10 ai grija la calatorii la distanta, la discutii neplacute in familie, dar si legate de sefi sau autoritati. Pe 11 incearca sa fii mai calm si mai bland, in special in fata prietenilor. Pe 19 sunt posibile neintelegeri atat cu rudele, cat si cu cei aflati la distanta. Pe 25 ai grija de sanatate si drumuri lungi, dar si la blocaje in serviciu. Pe 29 atentie la tensiuni cu prietenii sau persoana iubita.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social. Gaseste o cale de mijloc intre idealurile tale si ale celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.