Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu iunie 2019

Leu iunie 2019

HOROSCOP LEU IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la imbunatatirea psihicului, spiritualitate, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, renuntarea la sacrificii, dependente sau legaturi nocive, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre introspectie si lucruri ascunse, cat si spre viata personala. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, comportamentul si infatisarea.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa-ti revizuiesti puterea de regenerare, relatiile intime si de suflet, sursele suplimentare de venituri, banii si bunurile la comun cu altcineva.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste lucrurile legate de cariera, profesie, relatia cu superiorii, imbunatatirea faimei, imaginii publice si statutului social, castiguri din reputatie sau dinspre autoritati. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. Este posibil sa primesti noi indatoriri, obligatii si responsabilitati la locul de munca.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de popularitate, grupul din care faci parte, relatii sociale, asociatii, activitati umanitare, castiguri din proiecte de viitor si parteneriate de afaceri. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste serviciul, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi energiile psihice cu cele fizice si sacrificiile cu munca si ajutorul dat celorlalti. La Luna Plina din 17 ai grija la jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, tensiuni in iubire si cu copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.