Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu iunie 2018

Leu iunie 2018

HOROSCOP LEU IUNIE 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, rabufniri, neplaceri in familie, cu prietenii sau sefii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru intalniri cu prietenii, actiuni sociale, grupuri mari de oameni, incheierea unor parteneriate si contracte. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de camin, familie, imbunatatirea starii psihice, relatii de suflet si activitati ascunse, confidentiale. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate legaturile intime, obtinerea unor resurse suplimentare de venituri, ajutorul psihic sau afectiv. Ziua de 6 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale in colectivitate, insa pe 6 si 7 ai grija la prieteni, parteneri de afaceri si proiecte bazate pe bani sau posesiuni la comun. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la relatiile colegiale, legaturile secrete, epuizare fizica sau psihica.

Din 12, pentru vreo doua saptamani ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an. Pe 13 si 23 poti intelege mai bine ce stari, persoane si tendinte nu iti mai folosesc la nimic, si poti avea parte de evenimente surpriza legate de cariera sau autoritati. Din 14 revii la sentimente mai bune si pentru aproape o luna poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de imaginea publica sau relatiile profesionale.

De pe 19, cinci luni poti clarifica puterea de regenerare, relatiile intime, sursele suplimentare de venituri, abilitatile psihice si premonitiile. Din 21, o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta.

Tot pe 21 ai grija la temperament, atitudine si conflicte in cuplu, in relatiile personale, asocieri si colaborari, iar pe 25 la legatura cu parintii si cei din familie. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la casnicie, cuplu, parteneriate, colaborari, contracte sau procese. Din 29 iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pana la inceputul lunii septembrie iti sunt favorizate intalnirile de orice fel.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.