Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu iunie 2017

Leu iunie 2017

HOROSCOP LEU IUNIE 2017

Atentie la secrete, sanatate, serviciu, tensiuni emotionale si verbale, in dragoste si cu prietenii

 

Pe 1 poti obtine recunoasterea talentelor tale la o scara mai mare, relatiile cu strainatatea iti sunt benefice, iar pe 3 poti avea parte de o surpriza legata de acestea. Tot pe 3 poti fi tentat sa accepti o pozitie de conducere unde iti poti folosi cunostintele, insa mai bine amana raspunsul pana pe 13. Din 4 te implici in actiuni de intrajutorare, insa ai grija si de tine. Pe 4 si 14 atentie la blocaje financiare legate de afaceri, banii partenerului, mosteniri si partaje. Din 6 iti sunt favorizate relatiile profesionale si beneficiile din cariera. Din 7 in 21 devii mai altruist si ai o gandire deschisa la nou. Pe 9 incepi sa ai din nou castiguri si succes in comert, transport si comunicare.

Pe 15 si 18 sunt posibile tensiuni in relatia cu prietenii, copiii sau persoana iubita. Din 16, pentru cinci luni incerci sa iti clarifici puterea de regenerare, dar si abilitatile psihice si premonitiile.

Dupa 21 intri intr-o perioada de introspectie si psihanaliza in care ai putea sa mai elimini din tendintele negative, insa nu exagera. Pe 24 sunt posibile beneficii din serviciu si cariera. Intre 25 si 28 nu te afunda in tine incercand sa gasesti raspunsuri la marile intrebari ale vietii, se poate sa rabufnesti in relatia cu ceilalti. Pe 30 ai grija la sanatate si epuizare fizica si mentala.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, si sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe. Renunta la ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.