Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu iulie 2018

Leu iulie 2018

HOROSCOP LEU IULIE 2018

Atentie la temperament, incidente, epuizare, tensiuni in camin, familie, cuplu sau cu autoritatile

 

Pe 5 poti avea un succes legat de camin, familie, imbunatatirea starii psihice, relatii de suflet si activitati ascunse, confidentiale, iar pe 8 iti sunt favorizate legaturile intime, obtinerea unor resurse suplimentare de venituri, eliminarea dependentelor si depasirea crizelor. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii temperamentale, impulsivitate, incidente, tensiuni sau conflicte in cuplu si fata de ceilalti, iar pe 12 evenimente ce te pot lua prin surprindere, neplaceri la serviciu, epuizare fizica sau psihica. Ziua de 9 iti poate aduce noi intalniri, informatii si puncte de vedere legate de cum te comporti si esti perceput, familie, imobiliare, parinti sau locurile natale.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore pe plan social si profesional, din punct de vedere al aspiratiilor tale, al carierei si imaginii publice. Din 10, aproape o luna iti sunt favorizate investitiile si poti avea venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei, in special pentru confortul personal. Pe 12 chiar poti avea surprize placute ce tin de relatii profesionale, cariera si beneficii din statutul social. Pe 14 ai sansa de a lua decizii favorabile pe plan material si profesional, legate de veniturile din munca si imbunatatirea regimului de viata. Pe 22 poti imbunatati relatia cu familia, caminul si conditiile de trai. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de relatiile intime, bani si bunuri proprii sau la comun cu altii. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile colegiale si cresterea veniturilor.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de casnicie, cuplu, colaboratori, procese, contracte, in relatiile personale, lucrul cu publicul si fata de cei cu care intri in contact direct. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la incidente, atitudine in societate, impulsivitate si tensiuni cu partenerul, asociatii sau autoritatile.

Incepand cu 23 iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si pentru a initia actiuni personale. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, comportamentul, felul in care gandesti, actionezi si te infatisezi.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.