Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu iulie 2017

Leu iulie 2017

HOROSCOP LEU IULIE 2017

Atentie la incidente, blocaje in comunicare si calatorii, lucruri ascunse, sanatate si serviciu

 

Pe 2 si 10 atentie la sanatate si stress. Pe 5 ai grija in calatorii la distanta, secrete si situatii neprevazute. Incepand din 5 toata luna esti prietenos si popular, iar castigurile din afaceri iti cresc. Ziua de 6 iti aduce o noua viziune asupra realitatii legate de crize, sacrificii si despartiri, dar atentie la secrete si tensiuni in comunicare. De pe 6 iti revine gandirea pozitiva si dorinta de socializare.

Incepand din 15 pana pe 21 august atentie la sanatate, blocaje in comunicare si activitatile zilnice, tensiuni la serviciu si cu cei apropiati. Din 17 pana pe 5 august ai grija la incidente, secrete, agresivitate si acumulari de stress. Tot pe 17 atentie la blocaje in privinta veniturilor din afaceri, mosteniri sau divort. Pe 18 sunt posibile sacrificii, adoptari de noi principii de viata si incidente in calatorii. Tot pe 18 poti castiga bani si popularitate din comert sau afaceri. Pe 19 iti sunt favorabile intalnirile si gasirea unui nou mod de a te exprima. Din 20 devii mai agresiv, impulsiv si certaret.

Pe 21 atentie din nou la lucruri ascunse, incidente si drumuri lungi. Din 22 iti revine optimismul, energia si vitalitatea. Pe 24 atentie la scaderea popularitatii si tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita. Tot pe 24 iti sunt favorizate examenele, calatoriile lungi si relatia cu strainatatea. Din 26 devii preocupat de venituri, cheltuieli si noi planuri financiare. Pe 27 ai mare grija la impulsivitate, agresivitate si incidente. Din 31 devii mai sensibil, rezervat si sentimental.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.