Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu ianuarie 2019

Leu ianuarie 2019

HOROSCOP LEU IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre progresul personal, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea si actiunile legale. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa relatiile personale si directe, contractele, procesele, asocierile, casnicia si colaborarile. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: sanatate, relatii colegiale, drumuri lungi, rabufniri emotionale, pierderi sau despartiri, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: relatiile sentimentale, iubire, legatura cu copiii, activitati artistice, creativitate, joaca si distractii. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste legaturile romantice si beneficiile din activitati recreative. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza propria ta viata si identitate, se poate sa incepi o noua poveste de dragoste.

Concentreaza-te pe: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a-ti imbunatati calitatea vietii si pentru a porni in noi directii profesionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.