Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu ianuarie 2018

Leu ianuarie 2018

HOROSCOP LEU IANUARIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si calatoriile la distanta

 

Din 2 poti incepe cu succes explorari legate de principii, idei si locuri noi, insa te poti dispersa in prea multe directii. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la locul de munca si ingrijirea sanatatii tale. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul pe plan familial, in privinta caminului si a proprietatilor imobiliare. Tot pe 7 iti sunt favorizate inceperea unor studii si a unor activitati artistice sau creative. Ziua de 8 iti aduce un succes in legatura cu serviciul si sanatatea, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de locul de munca si regimul de viata. Pe 9 si 10 incearca sa fii mai calm cu colegii si sa nu te epuizezi muncind.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult sanatatea si locul de munca, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la sanatate, serviciu, drumurile lungi, relatia cu colegii si strainatatea. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la casa, familie, munca si sanatate.

Din 18, trei saptamani se imbunatateste relatia cu partenerul si poti obtine beneficii din colaborari si asocieri. Din 20, o luna te implici total in viata de cuplu, colaborari si parteneriate.

Pe 20 ai grija la neatentie si secrete dezvaluite la serviciu. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un succes legat de munca. In 25 poti adopta o noua viziune privind familia si serviciul. Din 26, doua luni se poate sa fii mai impulsiv in relatia romantica si cu copiii. Pe 28 atentie la dificultati in serviciu, examene, relatia cu strainatatea si calatorii. Incepand cu 31, pentru trei saptamani te preocupa mai mult casnicia, asocierile, echilibrul, legea si corectitudinea.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.