Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu februarie 2019

Leu februarie 2019

HOROSCOP LEU FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, cariera si profesie. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Urmeaza-ti intuitia, instinctele, simturile si presentimentele.

Din 19, o luna te preocupa depasirea crizelor, relatiile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Aici iti concentrezi interesele si gandurile, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui mentalitati si poti face anumite descoperiri. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Insa pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii si neplaceri.

Poti avea succes in: relatiile sentimentale, iubire, legatura cu copiii, activitati artistice, creativitate, joaca si distractii, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite legaturile romantice si beneficiile din activitati recreative. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste relatiile personale si directe, contractele, procesele, asocierile, casnicia, colaborarile, aplanarile de conflicte si lucrul cu publicul. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: sanatate, epuizare fizica, serviciu, relatii colegiale, calatorii, relatia cu strainatatea, drumuri lungi, rabufniri emotionale, pierderi sau despartiri, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.