Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu februarie 2018

Leu februarie 2018

HOROSCOP LEU FEBRUARIE 2018

Atentie la cheltuieli si dificultati in camin, familie, cuplu si relatia sentimentala

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de iubire, casnicie, copii, procese, colaborari si activitati artistice sau creative. Pe 4 atentie la tensiuni si blocaje in camin, in familie, cu parintii, partenerul de viata sau asociatii. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de colaborari, partenerul de viata, cuplu, casnicie, contracte de asociere sau lucrul cu publicul.

Din 11, pentru o luna esti mai pasional in intimitate si poti obtine venituri din imprumuturi, mosteniri sau partaje. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la proprietatile imobiliare, familie, procese, casnicie si asociati. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii sau mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatia intima, noi surse de venit sau bunuri la comun, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor intelectuale in colaborare cu altcineva, insa ai grija la dificultati in privinta relatiilor sentimentale si intime.

Incepand cu 18, o luna esti mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza. In plus, trei saptamani te preocupa problemele emotionale, investigatiile, regenerarea afectiva si financiara.

Pe 21 poti avea parte de un moment de o intimitate rara, profunda si sublima, iar pe 25 poti descoperi o informatie ascunsa. In ambele zile ai grija la secrete, tensiuni in relatia romantica si cheltuieli mai mari pe distractii. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o aventura pasionala, intensa si regeneratoare.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.