Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Leu februarie 2017

Leu februarie 2017

Atentie la comunicare, drumuri, calatorii la distanta, serviciu si sanatate

Pe 1 si 2 incearca sa fii mai calm in relatiile cu cei apropiati dar si la serviciu, pentru a nu provoca discutii neplacute. Ai mai multa grija in calatorii, si fii mai atent cu actele si informatiile pe care le primesti. Ai grija si de sanatate, si nu porni la drum daca nu te simti in stare.

De pe 3 incolo, pentru o luna, iti sunt favorizate calatoriile la distanta si relatia cu strainatatea. Incepand cu 5 si pana in iunie ar trebui sa ai mai multa grija la semnarea contractelor si la transmiterea informatiilor. Capacitatea ta de asimilare poate sa nu fie la cote maxime.

Incepand cu 7 te preocupa bunastarea cuplului din care faci parte si faci planuri de colaborare. Pe 11 si 21 ai sansa ca partenerul sa-ti rezolve anumite lucruri legate de drumuri si acte.

De pe 18 pana pe 22 ai grija in drumurile lungi, fii mai atent si nu te avanta in explorari fara sa faci planuri inainte. Se poate sa intampini dificultati ce tin de starea de sanatate. Din 23 in 27 ai mai multa grija la actiunile legale, la informatii si la mijloacele de transport si comunicare.

Incepand din 26 esti mai preocupat de regenerarea psihica si materiala.

Profita de aceasta luna pentru a gasi un echilibru in relatii, in aflarea informatiilor si comunicare, in obtinerea detaliului dar si a viziunii de ansamblu, si pentru a te regenera financiar!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852715625006539:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.